Tommie Scheijbeler in Kenia

Tommie Scheijbeler in Kenia

Tommie Scheijbeler geeft een muskietennet aan Saumu. Tommie is een vrijwilliger die via Kenya Xperience! bij Girls’ World in Kilifi stage heeft gelopen. Saumu is een begunstigde van Girls’ World. Saumu’s schoolgeld voor de middelbare school wordt door Girls’ World betaald, omdat haar ouders dat niet kunnen. Op dit moment zitten er drie meiden in het programma van Girls’World. De
groep had afgelopen zaterdag een bijeenkomst en we hebben alle drie de meiden een muskietennet van Kenya Xperience! gegeven. Malaria is in Kilifi een groot probleem. Het heerst hier. Vooral voor kleine kinderen en zwangere vrouwen is malaria een probleem. Het zorgt er ook voor dat een groot aantal mensen per jaar een flink aantal dagen verzuimt in verband met ziekte.

Leave a Reply